Bejelentés


Gyógyítás és egészségmegőrz Használd a kettőt együtt!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


" A MÁGNESES VIZ! / RUBIDIUM MÁGNES / Lourde és Sedona Arizona területén lévő szent helyeken a mágneses energia sokkal erősebb mint más helyeken. Negatívan töltötté válik a viz a homok kvarc kristályain áthaladás után ezen belül oxigénnel telített lesz. Ez a viz képes elpusztítani a kórokozokat és erősíti az im-
mun rendszert. Sok hydroxil ion képződik , amely más lúgos részecskék képződését idézi elő így a viz ph-ját. Ez a kezelt viz oxigénnel telítetté válik képes a kórokozok elpusztítására és serkenti , erősíti az immun rendszert.
A viz hőmérséklete , felületi feszültsége , viszkozítása , elektromos vezetősége változik 700 gauss lesz. Ez a nagy energia elegendő a ráksejtek elpusztításához
( Bartefoot and Reichi ). A rák az Arizonában élő Hopi indiánok körében és a Pakisztánban élő hunzai népek körében nem ismert , mivel ők a helyi vizet isszák mely gazdag -rubidiumban és káliumban- , mig a hunzai nép vize - céziumot és káliumot - tartalmaz.
Ezek a lúgos ásványok a toxikus savasság kialakulását megakadályozzák és növelik a ph-t .
Az oxigénben dúsitott környezet pusztítja a tumor- sejteket.
A japánok speciális konténereket alkalmaznak a mág- neses viz tárolásához. `"
FORRÁS : - www.bprs.eu / magn.

----------------------------------------------------------------------------------


"" AZ ÉLTETŐ VIZ !!!!!! Napjainkban már gyakorlatilag szinte lehe tetlen az élethez nélkülözhetetlen tiszta , egészséges ivóvizhez hozzájutni . Szervezetünknek olyan ivóvizre van szüksége , mely tartalmazza a nélkülözhetetlen ásványi anyagokat ,de nem tartalmaz káros kémiai vagy sugárzó anyagokat .
A vezetékes viz nagy nyomáson , szivattyúk , szelepek tömkelegén átgyötörve , kilométeres hosszúságú csőrendszeren keresztül érkezik hozzánk , elszenved egy sorozat erőszakosságot , melynek hatása nagyon káros , ehhez még hozzájön a kémiai fertőtlenítő ( klór ) adagolása is .
Az ilyen viz éltető ereje már csak töredéke annak , mint amire szervezetünknek szüksége lenne , eredetileg rendezett szerkezete megbomlik , káros információk tömegét tartalmazza. A vizben tárolt információk jelentősége óriási - ez a HOMEOPÁTIA lényege , igy minden eljárás , mely a káros információkat megszünteti , nagy lépéssel járul hozzá az egészséges ivóviz létrehozásához.
A mágneses térrel történő kezelés hatására a viz és általában a folyadékok- fizikai tulajdonságai változnak meg , a viz rendezett szerkezetüvé válik.
Az egészséges emberi , állati és növényi szervezetek vizháztartása rendezett szerkezetü. Itt kell megemlíteni, egy sokak által hangoztatott , félrevezető és joggal kritizált kifejezést "VIZMÁGNESEZÉS ". Természetesen a vizet nem lehet mágnesezni , nem válik mágnessé , de fizikai szerkezete- ma már müszeres méréssel kimutathatóan megváltozik , minőségileg különbözik a kezeletlen viztől. Az azonnali hatáshoz azonban szükséges a viz áramlása.
A mozdulatlan viznél is van hatása a mágneses mezőnek , ez a hatás azonban csak hosszabb idő után következik be.!
A kezelt viz aurája a kezeletlen vizének többszörösére nő.
Kínában a 80-as években Shanghai-ban a Tong -Ren kórházban egy orvoscsoport több mint 400 emberen végzett vizsgálatot vese , uréter , nyálkővel megbetegedett embereken úgy , hogy a mágnesesen kezelt vizen kivül semmiféle gyógyszert nem kaptak. A klinikai próbákból meg a párhuzmossan folytatott enzimes és állatkisérletekből megállapították , hogy a gyógyítás hatékonysága vesekőkezelésnél több mint 70% , a nyálkő kezelésnél pedig több mint 93.9% volt.
Ugyancsak tényként állpították meg , hogy az állatok , növények sokkal gyorsabban és nagyobbra nőnek a kezelt viz hatására .

TERMÉSZETESEN A MÁGNESES TÉRREL KEZELT VIZ NEM " MINDENT GYÓGYÍTÓ CSODASZER " , DE AZ ILYEN VIZ AZ IGAZI BIO HATÁSHOZ NÉLKÜLÖZHETELEN.


OLVASSA EL A LENTI LINKET.
-----------------------------------------------------------------------------------


GYÓGYITÓ ÁSVÁNYOK A MÁGNES EREJÉVEL!


GYÓGYÍTÓ ÁSVÁNYOK : "MINDEN DOLOG A VILÁGON,LEGYEN AZ ÉLŐ VAGY ÉLETTELEN ,KÜLÖNBÖZŐ HULLÁMHOSSZÚ REZGÉSEKBŐL ÁLL. ÍGY A TESTÜNK,A,SZERVEINK ÉS TERMÉSZETESEN A KÖVEK IS. MINDEN ÁSVÁNYNAK VAN EGY CSAK RÁ JELLEMZŐ REZGÉSE,AMIT FEL LEHET HASZNÁLNI EGÉSZSÉGÜNK HELYREÁLLITÁSA ÉRDEKÉBEN.
EZ EGY ALTERNATIV GYÓGYMÓD. HA ENYHIT A FÁJDALMAKON,VAGY HA HAT OTT, AHOL MÁS MÓD- SZEREK NEM VEZETTEK EREDMÉNYRE,MÁR MEGÉRTE KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSKÉNT ALKALMAZNI.
A LEGGYAKRABBAN HASZNÁLT ÉKSZEREK A
NYAKLÁNC ,MEDÁL ÉS A KARKÖTŐ.
A LÁNCOK ÉS MEDÁLOK A CSECSEMŐMIRIGY FELETT LÓGNAK,AMELY TÖBBEK KÖZÖTT AZ IMMUNRENDSZERÜNK VÉDELMÉÉRT FELELŐS.

A KARKÖTŐK / BOKÁN,LÁBSZÁRON / ELSŐSORBAN AZ AKUPRESSZÚRÁS PONTOKON KERESZTÜL HATNAK.
MINDEN KRISTÁLYNAK MEGVAN A MAGA JELLEGZETES REZGÉSE, AMELYET ÁTAD AZ EMBERI TESTNEK , ÁM AZ ENERGETIZÁLÓ VAGY GYÓGYÍTÓ HATÁS MEGFORDÍTVA IS MÜKÖDIK: A KRISTÁLYOK ÁTVESZIK AZOKAT A REZGÉSEKET A TESTTŐL, AMELYEK BETEGSÉGET VAGY DEPRESSZÍÓT OKOZNAK.
TESTÜNK EGÉSZSÉGES MÜKÖDÉSÉHEZ SZÜKSÉGÜNK VAN AZ ÁSVÁNYOKRA.
AZ ÁSVÁNYOK A KÖVEKBEN TALÁLHATÓK MEG,GYÓGYÍTÓ ERŐKET REJTENEK MAGUKBAN, ÚGY MINT A NÖVÉNYEK.
A KÖVEK TESTÜNKRE GYAKOROLT HATÁS
A ABBAN REJLIK, ELTÉRŐ REZONANCIÁKAT OKOZ A TEST KÜLÖNBÖZŐ PONTJAIN ,S JÓTÉKONY HATÁSÁT ILY KÉPPEN IS KIFEJTI.
A KÖVEK GYÓGYÍTÓ HATÁSA CSAK AKKOR VÁRHATÓ EL,HA HISZÜNK BENNE ,VISZONT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOST, A GYÓGYKEZELÉST-- KIEGÉSZÍTŐ KEZELÉSKÉNT HATÉKONYAN ALKALMAZHATJUK."


MÁGNES-MÁGNESÉKSZER:

A TESTÜNKBEN VANNAK SEMLEGES ,POZÍTIV ÉS NEGATÍV TÖLTÉSÜ RÉSZECSKÉK. A POZÍTIV ÉS A NEGATIV TÖLTÉSÜEKET HIVJUK IONOKNAK. A MÁGNES EZEKBEN CSATORNÁKAT NYIT MEG, MELYEK SEGÍSÉGÉVEL A TÁPANYAG KÖNNYEBBEN JUT EL A SEJTEKHEZ ÉS A MÉREGANYAGOK TÁVOZÁSA IS EGYSZERÜBB.
A FELESLEGES ANYAGOK KIÜRŰLNEK A TESTBŐL, AZOK, AMELYEK HASZNOSAK KÖNNYEBBEN FELSZÍVODNAK, AZ ANYAGCSERE FELGYORSUL.
ALIG TUDUNK OLYAN BETEGSÉGET, AMELYNÉL MÁGNESEK ALKALMAZÁSÁVAL NE LEHETNE JAVULÁST ELÉRNI.
A FÁJÓ TESTRÉSZBEN UGYANIS ÁLTALÁBAN VÉR- ÉS OXIGÉNHIÁNY LÉP FEL. VISZONT A MÁGNESES ERŐT
ÉR FELGYORSITJA TESTÜNK VÉRELLÁTÁSÁT IGY HELYREÁLLÍTJA A KERNGÉST-TEHÁT GYÓGYÍT !!!
AZ ÉKSZER MEGVÁLASZTÁSAKOR SZEM ELŐTT KELL TARTANUNK AZ ESZTÉTIKÁN TÚL AZT IS ,HOGY MILYEN BETEGSÉGET SZERETNÉNK ORVOSOLNI.NEM MINDEGY UGYANIS, HOL HORDJUK. HA RENDSZERES FEJFÁJÁSSAL KÜZDÜNK A NYAKLÁNC VISELÉSE ELŐBB HOZHAT EREDMÉNYT, MINTHA EGY KARKÖTŐT VÁLASZTANÁNK.
MINNÉL KÖZELEBB VAN A PROBLÉMÁS TESTRÉSZHEZ, ANNÁL ELŐBB MEGTAPASZTALHATJUK A POZITÍV VÁLTOZÁSOKAT.
A TUDOMÁNYOS KUTATÁSOK AZ ELMÚLT ÉVTIZEDEKBEN MEGÁLLAPÍTOTTÁK , HOGY SEJTJEINKET ÉS SZERVEINKET BIO-MÁGNESES BUROK VESZI KÖRÜL, AMELY MEGVÉDI A SZERVEZETET A KÖRNYEZETBEN FELLELHETŐ KÁROS SUGÁRZÁSOKTÓL. MEGBETEGEDÉSEK ( GYÚLLADÁSOK ) ESETÉN A SEJTEK ILLETVE A SZERVEZET MÁGNESES TERE MEGSÉRÜL, MELYNEK KÖVETKEZTÉBEN A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÓ MECHANIZMUSA LELASSUL - A MÁGNESEK GYÓGYÍTÓ EREJE ABBAN REJLIK , HOGY HELYREÁLLÍTJÁK A SÉRÜLT MÁGNESES TERET ILLETVE A GYÓGYULÁS ALATT FENNTERTJÁK AZT.
A HAGYOMÁNYOS GYÓGYSZEREKKEL ELLENTÉTBEN A MÁGNESEK HASZNÁLATA SORÁN SEMMILYEN MELLÉKHATÁSTÓL NEM KELL TARTANI.


GYÓGYÍTÓ ÁSVÁNY ÉS A MÁGNES EGYÜTTHASZNÁLATA NÖVELI A GYÓGYHATÁST!


OLVASD EL!!!


Link szövegeÜzenetküldés
ÜZENET:

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!